Лектори

Росен Плевнелиев Президент на Република България 2012 - 2017

Росен Плевнелиев Росен Плевнелиев е български предприемач, инженер и политик, 4-ти президент на Република България (22 януари 2012 – 22 януари 2017). Между 27 юли 2009 и 9 септември 2011 г. е Mинистър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на Бойко Борисов...

повече

Кристофор Павлов главен икономист, Unicredit Bulbank

Кристофор Павлов Кристофор Павлов е завършил магистърска степен Счетоводство и контрол в УНСС. Професионалният му опит включва три години инспекции и законови доклади за дейността на финансови институции, три години опит като средно ниво мениджър, отговорен за стратегическото планиране и представяне на три различ..

повече

Михаела Лашова MRICS изпълнителен директор, Forton | Cushman&Wakefield

Михаела Лашова MRICS Михаела Лашова се присъединява към Фортън, за да оглави отдела за Инвестиционно консултиране и оценки след 5 годишна кариера в UniCredit Лизинг. Там тя придобива опит като ръководител на отдела за големи корпоративни клиенти с дейности в недвижимите имоти. Във Фортън, г-жа Лашова привли..

повече

Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията с..

повече

Асен Лисев управляващ директор и член на управителния съвет, Bravo Property Fund REIT

Асен Лисев Асен Лисев управлява MBL и ръководи всички дейности на компанията в България. Професионалният му опит покрива широк спектър от финансови услуги, инвестиционно консултиране и брокерски услуги в много сектори от недвижимите имоти, включително офис, търговски, индустриални сгради, хотели и жилищни..

повече

Росен Тенев MRICS регионален мениджър за България, Prodea Investments

Росен Тенев MRICS Росен Тенев е Главен изпълнителен директор на „Ай енд Би Риъл естейт“ ЕАД, част от Продеа Инвестмънтс груп. Дружеството е собственик на Телъс Тауър. Росен има повече от двадесетгодишен опит в инвестиционното консултиране и управление на недвижими имоти, от които десет години на позици..

повече

Калоян Крумов старши адвокат, Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov

Калоян Крумов Калоян Крумов е адвокат в Адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“ с водеща роля и над 12-годишен опит в практиките по вещно и финансово право.  Той съветва местни и чуждестранни инвеститори, както и финансови институции, в придобиването и финансирането на про..

повече

Таня Карагеоргиева Директор Управление Финансиране І Недвижими имоти, Проектно и Структурно Финансиране, УниКредит Булбанк

Таня Карагеоргиева Таня Карагеоргиева е Директор Управление Финансиране  и отговаря за Недвижими имоти, Проектно и Структурно Финансиране. Преди да поеме тази позиця, ръководи последователно бизнеса за Придобивания и сливания на УниКредит Булбанк и Делойт България, с над 18 години в областта на Инвестиционно б..

повече

Георги Киров Partner, Investment and Valuation Advisory Services, Colliers International

Георги Киров Георги Киров е Директор Инвестиционни консултантски услуги в Colliers International. Започва като консултант в отдел Бизнес (офис) площи през 2002 г. Скоро след това участва в създаването на отделът за Инвестиционни Корпоративни Консултантски Услуги, който оглавява през 2006 г. Отговаря за редица..

повече

Инж. Пламен Андреев управител, Planex Invest

Инж. Пламен Андреев Инж. Пламен Андреев е съсобственик и управител на Планекс Холдинг. Роден е на 4 октомври 1958 г. във Варна. Завършва Строителен техникум в родния си град, а след това и Висшето военно-строително училище в София със специалност „Промишлено и гражданско строителство”. От 1982 до 1990 г...

повече

Богомил Николов управител, GORA

Богомил Николов Богомил Николов е дялов инвеститор и развива проекти в сферата на недвижимите имоти. Инвестициите му са с широк обхват на индустрии, както в България, така и в чужбина. Инвестиционното му дружество  БГ РЕИ развива и инвестира в проект ГОРА – Зелени офиси и апартаменти (GORA – Gre..

повече

Румен Величков търговски директор, Residential Park Lozen

Румен Величков Румен Величков има повече от седемнадесет години опит в областта на недвижимите имоти. Работил е повече от десет години като главен консултант в Colliers International по редица големи жилищни проекти, един от които Резиденшъл Парк София. Присъединява се към Групата Линднер през 2011г. като от на..

повече

Иван Горанов управляващ партньор, Smart Consultants, Hill Side

Иван Горанов Иван Горанов е роден през 1981 г. и завършва средното си образование в  91-ва Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ в София. През 2005 г. завършва Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и е магистър по право. Още в края на сво..

повече

Орен Барной директор, Nova City Group

Орен Барной Г-н Орен Барной е директор на Нова Сити Груп и ръководи проекти в България и Централна и Източна Европа повече от десетилетие. През годините г-н Барной придобива ценен управленски опит, като заема различни постове в компании, свързани с Нова Сити, усъвършенствайки своите познания, опит и ноу-хау ..

повече

Бистра Друмева мениджър маркетинг и продажби, Europroperty, Fohar

Бистра Друмева Бистра Друмева заема позицията на Мениджър Маркетинг и Продажби в компанията и отговаря за продажбите и отдаването под наем на имотите на Europroperty. Предишният и професионален опит включва над 13 години работа в продажби, наеми и поддръжка на офисни и жилищни сгради във фирмите  Екуест, А..

повече

Екатерина Желяпова Търговски директор направление Ваканционни имоти, Green Life Development

Екатерина Желяпова Екатерина Желяпова е търговски директор на водещата българска инвестиционна компания Green Life Development, направление Ваканционни имоти. Присъединява се към екипа през 2009 г., заемайки различни позиции – търговски консултант, старши търговски консултант и мениджър продажби с партньорски..

повече

Свобода Коджаманова MANAGER RESIDENTIAL SERVICES, Colliers International

Свобода Коджаманова Свобода Коджаманова започва кариерата си в Colliers International през 2002 г. като консултант по жилищни имоти. Участва в продажби, лизинг и представителство на наематели за различни MNC, дипломатически институции и НПО. През 2017 г., след като усъвършенства професионалния си опит, тя се пр..

повече

Гергана Тенекеджиева изпълнителен директор, АДРЕС Недвижими имоти

Гергана Тенекеджиева Гергана Тенекеджиева работи в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. Професионалното ѝ развитие започва като консултант в „Адрес Недвижими имоти“, Бургас. Две години по-късно става мениджър в компанията работеща предимно с рускоговорящи клиенти „Ключ България“, която е ча..

повече

Ценка Божилова управляващ партньор, Адванс Експертни Оценки

Ценка Божилова Член на Кралския институт на сертифицираните оценители /RICS/ и признат европейски оценител на недвижими имоти /REV/. Независим оценител на недвижими имоти, машини и съоръжения, земеделски земи, търговски предприятия и интелектуална собственост.   От 11 години работи в АДВАНС..

повече

Антон Андонов изпълнителен директор, ЕРА България

Антон Андонов Антон Андонов е с 16 годишен опит в недвижимите имоти. Изпълнителен директор е в ЕРА Недвижими имоти с 28 офиса в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе и Поморие, част от ERA Real Estate – водеща световна франчайз мрежа в областта на сделките и финансиране покупката на..

повече

Николай Марков управляващ партньор, Dill Advisory

Николай Марков Николай има повече от 17 години опит в областта на финансовите консултации, анализи и оценки, включително в международни одиторски компании. Той е участвал и ръководел голям брой проекти в България и чужбина, свързани с оценки, сделки, проектно финансиране, преструктуриране, дю дилиджънс, икономи..

повече

Румен Радушев заместник-началник сектор “Банкиране на дребно“, Пощенска банка

Румен Радушев Заместник-началник сектор “Банкиране на дребно” и член на Изпълнителния комитет в Пощенска банка Притежава богат професионален опит, придобит през последните 20 години на различни позиции във водещи банки на българския пазар. Притежава магистърска степен (MBA) от Westminster Busin..

повече

Добромир Ганев председател, НСНИ

Добромир Ганев Добромир Ганев притежава дълъг опит в имотния сектор, както и многобройни професионални сертификати, удостоверения и признания, сред който и на CIPS сертификат на National Association of REALTORS-USA, който го отличава като международен специалист в сферата на недвижимите имоти. Член на УС на Вар..

повече

Лъчезар Тодоров изпълнителен директор, Terra Tour Service

Лъчезар Тодоров Terra Tour Service EOOД е част от AGROHOLD холдинг груп, основана през 1995. Интересите на групата са концентрирани в инвестициите, строителството и управление на активи на недвижими имоти и хотелиерство в България. Четири хотела по крайбрежието на  Черно море и два в Правец, както и игрище ..

повече

Живко Иванов директор "Управление на активи", Galaxy Investment Group

Живко Иванов Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост. Компанията успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. ..

повече

Пламен Бачев MRICS Partner, Head of Hospitality, Consultancy & Valuations, Forton | Cushman&Wakefield

Пламен Бачев MRICS Пламен Бачев се присъединява към Фортън през 2007 след като придобива познания за недвижимите имоти като оценител. Той работи в тясно сътрудничество с някои от водещите търговски банки и лизингови компании в България. Пламен обогатява професионалния си опит в Allianz Bulgaria Life. Във Фортън Пла..

повече

Ерик Хуберс Head of Development, Louvre Hotels Group

Ерик Хуберс Since Summer 2017 Eric plays a vital role within the ambitious growth plans of Louvre Hotels Group / Jin Jiang International in Germany, Austria & Switzerland and since August 2019 also in Bulgaria; Prior to his current position he was COO & Managing Director of Premier Inn Germany &..

повече

Жулиета Серафимова генерален директор, Sofia Hotels Management

Жулиета Серафимова Жулиета Серафимова е член на УС на Съвета на жените в бизнеса в България.Тя е генерален директор на Гранд Хотел София. Завършила е Институт по международен туризъм в Бургас и специалност „Туризъм” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Специализирала е общ мен..

повече

Борис Павлов основател и изпълнителен директор, Flat Manager

Борис Павлов Борис Павлов е изпълнителен директор на Flat Manager – компания за за управление на имоти, които се отдават под наем краткосрочно чрез платформи като Airbnb и Booking.com. Преди да основе Flat Manager през 2017г Борис работи като финансист за инвестиционната банка Societe Generale в Париж, ..

повече

Росен Григоров, CFA ръководител оценки и консултиране, MBL

Росен Григоров, CFA Росен Григоров отговаря за услугите консултиране и оценки за редица местни и международни клиенти, сред които водещи банки, инвестиционни фондове и предприемачи. Ръководи и дейностите в MBL по изготвяне на пазарни проучвания и анализи на бизнес имоти. Той е CFA Charterholder, редовен член на CFA ..

повече

Георги Брашнаров управител, Nemetschek

Георги Брашнаров Георги Брашнаров е управител и собственик на Немечек България. Той е дипломиран строителен инженер и магистър по Приложна математика и информатика, а през последните 20 години е софтуерен предприемач и председател на редица институции, свързани с информационни технологии. Съчетанието на познания ..

повече

Недялко Ватев оперативен директор, Propy Inc.

Недялко Ватев Пропи е технологична продуктова компания базирана в Силициевата долина. Оптимизира, автоматизира и прави лесен процеса по покупко-продажбата на недвижими имоти, изцяло онлайн. Компанията подържа широко портфолио от продукти революционизиращи сферата с Блокчейн решения. Недялко Ватев е с богат дъл..

повече

Иглика Йорданова Managing Partner, Colliers International

Иглика Йорданова Иглика Йорданова се присъедини към екипа на Colliers през 2002 година.   От 2008 г. Иглика участва активно в дейностите на Colliers България като част от мениджърския екип и като Мениджър Ритейл Сървисиз играе важна роля в структурирането на Ридейл отдела.   В начал..

повече

Иван Велков председател, БГФМА

Иван Велков Иван Велков е роден е през1970 г. в гр. София. Висшето си образование завършва в Пекински Столичен Университет по бизнес и икономика.   Председател на УС на НСНИ (11.2011-01.2014), член на УС (2007-2009), заместник-председател на УС (2009-2011), председател на комисията по професионалн..

повече

Георги Павлов основател, Proptech.bg

Георги Павлов Георги Павлов има магистърски степени по математика от Софийски университет "Св. Климент Охридски" и по бизнес администрация от City University of Seattle. Асоцииран член е на Chartered Management Institute, Великобритания и има множество квалификации, сред които и сертификат по между..

повече

Стефан Карпузов инвестиционен мениджър, Galaxy Investment Group

Стефан Карпузов Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост, която успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. Стеф..

повече

Жоро Ангелов мениджър индустриални, логистични площи и парцели, Forton | Cushman&Wakefield

Жоро Ангелов Жоро Ангелов се присъединява към екипа на Forton през 2010, като младши консултант. През изминалите 9 години в компанията той израства в кариерата си, придобивайки задълбочени познания в сектора на бизнес имотите с фокус върху индустриални, логистични площи и развитие на парцели. Той участва в ст..

повече

Арх. Любомир Станиславов CEO и член на Борда, Automotive Cluster Bulgaria

Арх. Любомир Станиславов   Арх. Любомир Станиславов завършва архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София през 2001 г. Придобива допълнителни квалификации в University de Valladolid, Испания и Техническия университете в Грац, Австрия. През 2001 започва професионалното си развит..

повече

Антоанета Барес изпълнителен директор, Национална компания „Индустриални зони“

Антоанета Барес Антоанета Барес е изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД. Има над 15 години професионален опит в областта на правото и в управлението на множество проекти в различни сектори от икономиката. Заемала е ключови и ръководни позиции в търговски компании, включ..

повече

Александър Гебов управител, Paladin Property Development

Александър Гебов Г-н Гебов притежава диплома от университета в Бристол, Обединено Кралство, от 1997г., магистърска степен по гражданско инженерство от университета по архитектура и строителство в София, както и диплома по икономика и мениджмънт от университета за национално и световно стопанство в София. Г-н Гебо..

повече

Владислав Кънчев мениджър „развитие проекти“, Тракия икономическа зона

Владислав Кънчев Владислав Кънчев е специалист развитие проекти към Тракия икономическа зона. Присъединява се към екипа на ТИЗ през 2012 година. Специалист по урбанизъм и бизнес администрация. В структурата на ТИЗ отговаря за преговорите с нови клиенти и управление на комплексните сделки тип turn-key pr..

повече

Георги Джибов Head Land and Industrial Agency, MBL

Георги Джибов В MBL Георги Джибов отговаря за направление Земя и Индустриални площи. Професионалният му опит е в секторите: недвижими имоти, банкиране, производство и търговия, където заема различни ръководни позиции. С богат опит в изграждането на екипи и развитието на бизнеса. Георги притежава магист..

повече

Андрей Рекалов мениджър бизнес развитие, Landmark

Андрей Рекалов През последните 15 години, Андрей Рекалов работи в сферата на недвижимите имоти и изключително в бизнес имотите. Пряко отговорен е за релокацията на редица големи фирми, включително две банки, държавни институции и голяма застрахователна компания. През последните 6 години отговаря за външ..

повече

Даниела Бойчева MANAGER INDUSTRIAL & LOGISTICS SERVICES, Colliers

Даниела Бойчева Даниела Бойчева се присъединява към Colliers International през юли 2004 г. като член на отдела по маркетинг. По време на работата си в този отдел тя усъвършенства своите организационни и комуникационни умения с клиенти.   В края на 2006 г. Даниела става част от екипа на Офиси и Бизн..

повече

Таня Косева-Бошова управляващ директор, Park Lane Developments

Таня Косева-Бошова 15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International, изпълнителен директор на European Trade Center (ETC). Преди да се присъедини към ETC, тя беше изпълнителен директор и партньор в Landmark Property Bulgaria. Основател и първи п..

повече

Мартин Драгоев директор инвестиции и продажби, Galaxy Investment Group

Мартин Драгоев   Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост. Компанията успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални..

повече

Верка Петкова Partner, Director Business Development, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова се присъединява към Colliers International през август 2005 г., има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Оттогава работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и..

повече

Владимир Данаилов изпълнителен директор, Sofia Investment Agency

Владимир Данаилов Владимир притежава магистърска степен по бизнес администрация от Американския университет в България и магистърска степен по управление на човешките ресурси от Техническия университет в София. Той получава бакалавърска степен по индустриален мениджмънт от същия университет. Професионалният му..

повече

Димитър Иванов MRICS ръководител офис площи | наематели, MBL

Димитър Иванов MRICS Димитър ръководи отдел Офис Площи – Наематели в MBL. От присъединяването му в компанията през 2012 Димитър консултира значителен дял от офис ползвателите в България представители на информационния, аутсорсинг, банков, застрахователен, фармацевтичен и енергиен сектор. Димитър е член ..

повече

Божидар Георгиев изпълнителен директор, Work & Share

Божидар Георгиев Казвам се Божидар и съм основател и изпълнителен директор на Work & Share. Моята цел е да изградя едно уникално място, в което да може спокойно да седнете и да работите, без да се притеснявате за нищо, като заедно с това станете част от нашата подкрепяща coworking общност. Очаквам с нетърпени..

повече

Тодор Брешков управител, Фонд недвижими имоти България

Тодор Брешков От 2005 година насам Тодор Брешков е част от екипа управляващ Фонд за Недвижими Имоти България АДСИЦ, на който е и съосновател. Тодор има съществен опит в банковата сфера, професионалното му развитие варира в областите на управление и развитие на бизнеса , финансите и предприемачеството. В пери..

повече

Андон Симеонов управител, SoftServe Bulgaria; член на УС, Българска aутсорсинг

Андон Симеонов Андон Симеонов е Генерален Директор в SoftServe, като заема тази позиция от самото отваряне на българското подразделение. Андон има 15 години опит в управлението на хора и проекти в динамично променяща се среда. Преди присъединяването си към SoftServe Bulgaria, Андон заема различни ръководни ..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Tодор Кавръков има над 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по специално в пропърти мениджмънта. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на складови и офис площи на територията на Търговски Център Европа, както и за цялостната маркетингова и рекламна политика на ко..

повече

Станимира Пашова търговски директор, Forton | Cushman&Wakefield

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален ммениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прит..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, RPHI

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс „Бизнес парк Експо 2000“ и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и изпълнителен директор на Мол Варна. Адина е..

повече

Арх. Весела Вълчева - Макгий управляващ партньор, Triple Green Building Group, Bulgaria

Арх. Весела Вълчева - Макгий Весела Вълтчева Мак-Гий има дългогодишен опит в устойчивото развитие както на теория така и в практиката. С над 10 години опит в устойчивото развитие, Весела има практически опит с инструменти за оценяване на устойчивостта и рамкиране в сектора на строителството и развитието, така и задълбочени т..

повече

Тони МакМъри управляващ директор, Ingram Micro Global Business Services

Тони МакМъри Тони е бизнес лидер с голям опит в областта на финансите, управлението на бизнеса и развитието на хората. Това умение се е развило през 20-годишната му кариера в Ingram Micro, където е заемал редица позиции за висш мениджмънт както във Великобритания, така и в чужбина. Като квалифициран счето..

повече

Олга Стоичкова генерален мениджър, Антракт 127

Олга Стоичкова Олга Стоичкова е основател на АСБС, член на управителния съвет от създаването на асоциацията и неин председател през 2015-2016 г. Има дългогодишен опит в сферата на бизнес имотите. Работила е във водещи международни консултантски компании. Търговски директор на София Еърпорт Център от осем години..

повече

Антон Славчев управител, Slavtchev Consulting

Антон Славчев Антон Славчев има близо 15 годишен опит в областта на недвижимите имоти. През последните 6 години е изпълнителен директор на „Славчев консултинг“ – компания специализирана в консултантски услуги и управление на офисни сгради. В момента изпълнява и длъжността Асет мениджър на Ser..

повече

Димитринка Раковска Manager Retail Services, Colliers International

Димитринка Раковска Димитринка има повече от 11 години опит в Colliers, специализирана в консултантски услуги за недвижими имоти. Тя е имала ключова роля в екипа на Retail Services , предоставяйки услуги за наемодатели за големи проекти като: София Ring Mall (68 000 кв.м. GLA), The Mall (66 000 кв.м. GLA), Gran..

повече

Венцислав Огнянов управител, ССС

Венцислав Огнянов Венцислав Огнянов е  Генерален директор на полската верига за обувки и чанти CCC за България и Сърбия . Веригата е лидер в търговията на дребно в ЦИЕ , като за един сезон предлага близо 4000 различни модела обувки и чанти от повече от 70 регистрирани бранда. CCC разполага със 1200 филиала в ..

повече

Стефан Косев управител, Regent's property advisors

Стефан Косев Стефан Косев е управлявител в консултантската компания за недвижими имоти Regent's Property Advisors. Влиза в този бизнес след няколко години, в които изгражда веригата супермаркети "Пикадили" в България - първо като директор "Операции" в компанията майка "Боляри",..

повече

Арх. Александър Дау Регионален директор, Stephen George International

Арх. Александър Дау Александър Доу има над 20-годишен опит в различни области на строителната индустрия – от мениджмънт, през строително инвестиционна дейност и архитектура, до градоустройство. Става част от екипа на Stephen George International като съдружник и управляващ директор на българския й оф..

повече

Иван Александров изпълнителен директор и основател, еbag.bg

Иван Александров Иван Александров е основател и изпълнителен директор на онлайн супермаркета ebag.bg. Преди това е участвал в управлението на една от големите дигитални агенции, като по време на шестте си години в компанията успява да увеличи оборота и екипа на агенцията до над 10 пъти. През 2013 година заедно с ..

повече

Иван Граматиков мениджър търговски площи, Forton | Cushman&Wakefield

Иван Граматиков Иван Граматиков притежава над 10 години опит в сферата на бизнес имотите с фокус върху търговските площи. От тях над 7 е заемал мениджърски позиции в различни компании в България и на Балканите. Преди да се присъедини към Forton той е лизинг мениджър в RESB, където работи по някои големи Mall Sof..

повече

Генерален спонсор:

Ексклузивен спонсор:

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Партньори:

Медийни партньори:

Research & database платформа: